mars 31, 2018

Om området

Primhovda Sør ligger på Øvreålsåsen med adkomst skiltet fra Ål sentrum.

https://www.hyttealingen.no/portfolio-item/primhovda-sor/

Hytteålingen

 

Primhovda Sør er et av de fineste hyttefeltene i Ål. Ja, kanskje et av de fineste i Hallingdal, med beliggenhet på 1000 m over havet og med sin unike kombinasjon av mulighetene i område. Tomtene er ferdig tilrettelagt med all infrastruktur som strøm, vann, vei og kloakk. Alle tomtene er tilrettelagt for fiber og høyhastighetsnett fra Altibox og nye Altibox TV

På vinteren har du rett utenfor stuedøra milevis med maskintråkka løyper. Løypene går fra rolige skogsområder, til løyper som går oppe på snaufjellet. Hyttefeltet ligger på toppen av Ål skisenter, og her er det bakker for alle ferdigheter, fra treningsbakker for landslag til nybegynnerløyper. Adkomst til bakken via vei eller preparerte løyper.   

På sommeren er det godt merka turstier innover i fjellet, som byr på store naturopplevelser både for store og små. Fiskemuligheter i tjern midt i hyttefeltet og muligheter for kjøp av fiskekort i Hallingdalselva og i flere fjellvann. Sykling på stier, fjellveier, enduroløype ned i Ål skisenter og sykkelpark nede i Slåtta heisen (Ål skisenter). kjent fra Hillbilly Huckfest. Alt dette kombinert med nærheten til Ål sentrum.

Turmuligheter:

https://www.visitnorway.no/reisemal/ostlandet/hallingdal/listings-hallingdal/primhovda-%C3%85l-i-hallingdal/25399/